Sportbraces

Een sportbrace aanmeten of passen doen wij op afspraak!

Als specialist en leverancier van hoge kwaliteit sportbraces beschikken wij in onze showroom over een mooi ingerichte aanmeet- en pas ruimte. Alle sportbraces die wij in ons assortiment hebben zijn van gerenommeerde leveranciers en de hoogste kwaliteit.

U heeft klachten aan het bewegingsapparaat en zoekt een sportbrace? Wij raden u altijd aan om eerst te overleggen met uw behandelend arts, sportverzorg(st)er of fysiotherapeut om te bekijken wat u nodig heeft, is er een spalk of sportbrace nodig voor uw blessure.

Enkelbrace besteld u bij FRAMO Sport Medische Groothandel
Een enkelbrace is één van de meest gebruikte preventieve middelen tegen enkelblessures.

Afspraak maken:

Sportbraces kunnen alleen door ons worden aangemeten op afspraak. Zo bent u er altijd zeker van dat wij alle tijd voor u hebben, u het juiste hulpmiddel krijgt en de juiste maat gemeten wordt. Wilt u meer informatie over deze service neem dan contact met ons op. U vindt onze vestiging op ’t Holland 5 in Duiven. Ons assortiment biedt u een brede keuze aan braces geschikt voor elk lichaamsdeel. De meeste sportbraces zijn geschikt voor dagelijkse activiteiten maar ook voor het beoefenen van (top)sport. Draag een sportbrace bij het hardlopen of tijdens Voetbal, Volleybal, Handbal, Korfbal, Rugby, Tennis, Turnen, Schaatsen, Basketbal, Wielrennen, Hardlopen, Fitness, Jeux de Boules (Petanque), American Football, Zwemmen, Skeeleren en wandelen zodat u de juiste ondersteuning ondervindt.

Een sportbrace besteld u bij uw fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Braces kunt u kopen in verschillende afmetingen en van verschillende merken. Sportbraces kopen kunt u overal, echter is het van belang dat u de juiste brace koopt. Een sportbrace is geen standaard product, de meest voorkomende sportbraces zijn zwart, wit of beige. U kunt met bandages zelfs blaren voorkomen, heeft u al een blaar, dan kunt u beter kiezen voor een blarenpleister. U ziet veelvuldig een sportverzorger of fysiotherapeut een sportbrace aanbrengen om een knie -en of enkel.

Sportbrace groothandel en webwinkel specialist

In onze categorie braces vindt u een breed assortiment aan braces speciaal ontwikkeld voor onder andere de knie, schouder, enkel en pols. Een brace biedt naast verlichting bij lichte spier en gewrichtsproblemen, ook een zinvolle ondersteuning bij de genezing en het herstel van uw geblesseerde spieren, pezen of gewrichten. Wij bieden de volgende merken braces: Cellacare, Actimove, Bauerfeind, Thuasne, Push Care, Push Med, PSB braces, Bandit, Knapman compressiebroeken, EpX braces, Tensoplast, Lohmann & Rauscher, BSN Medical en Fysiolin. Mocht u opzoek zijn naar een spierbalsem of ander product voor gewone verzorging of sportverzorging kunt u deze toevoegen aan uw bestelling.