Bandages

Bandages besteld u bij dé fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Bandages die online worden aangeboden zijn altijd voorradig zodat u altijd verzekerd bent van snelle leveringen. Mocht door onvoorziene omstandigheden uw bandage niet direct leverbaar zijn zullen wij u altijd direct op de hoogte stellen van de levertijd. Bandages worden veelal ingezet als duurzaam compressieverband. Na een sportblessure als steun- en ontlastingsverband voor spieren, kapsels en gewrichten. Voor het sporten als functioneel tapen ter behandeling en voorkoming van verwondingen aan spieren, kapsels en gewrichten. Het kan ook gebruikt worden als functioneel immobilisatieverband, bijvoorbeeld na een sleutelbeenbreuk of na de verwijdering van een gipsverband of redresserend verband voor het corrigeren van houding of posities van het lichaam.

Tensoplast bandages besteld u voordelig bij FRAMO Sport Medische Groothandel
Tensoplast bandages zijn vooral geschikt wanneer bewegingsbeperking is geïndiceerd.

Bandages groothandel en webwinkel specialist

Bandages zijn verkrijgbaar met en zonder kleeflaag. Wij hebben bijvoorbeeld een bandage als Optiplaste-C van BSN Medical en Fortelast van Lohmann & Rauscher. Sixtus Italia, van Heek Medical, Fysiolin. Kwalitatief uitstekende bandages, voor preventief gebruik of ter ondersteuning van een behandeling. Wij hebben een zeer groot aanbod bandages, zowel voor dames als voor heren, in alle soorten, kleuren en afmetingen. Voor mensen met allergieën hebben wij een speciale huidvriendelijke bandage. Naast bandages die veel gebruikt worden bij Voetbal, Volleybal, Handbal, Korfbal, Rugby, Tennis, Turnen, Schaatsen, Basketbal, Wielrennen, Hardlopen, Fitness, Jeux de Boules (Petanque), American Football, Zwemmen, Skeeleren en wandelen beschikken wij ook over een ruim aanbod sporttape.

Bandages voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Bij een bandage gebruiken we tegenwoordig sterke producten zoals katoen, linnen, kunststof of bijvoorbeeld zinkoxide in de kleeflaag. Onze bandages hebben alles wat u zoekt, of u nu sport of revalideert, voor iedereen is er een bandage van de beste kwaliteit. Bandages zonder kleeflaag worden meestal gebruikt voor fixatie van verbanden en spalken. De over het algemeen huidvriendelijke antislip onderlaag is vooral prettig bij compressieverband of tapebevestiging van polstermateriaal. Beschermend verband bij gipsverbanden en tapeverbanden of als ondersteunend verband bij verstuikingen en verrekkingen.